Výsledky zimní přípravy

17.03.2011 13:44

V zimní přípravě jsme odehráli zimní turnaj Apollo Cup Elite, který pořádal Siad Souš. V tomto turnaji jsme z 9 zápasů odehráli jen 7. Dvě utkání (Most B a Duchcov) se neodehráli po vzájemné dohodě. Do turnaje jsme vstoupili proti Kopistům úspěšně a porazili ho po zlepšeném druhém poločase 4:1. V dalším průběhu přišly rozdílné výsledky. Remíza se Žatcem 3:3, zasloužená výhra s Horním Jiřetínem 3:1 a prohry s Kadaní 2:3 poté jsme "fasovali bůra" od domácí Souše a nakonec 2:5 s Kryrama. Tuto sérii jsme zakončili vítězně 2:0 proti rivalovi z "lokotky". To bylo poslední odehrané utkání. V turnaji jsme nakonec obsadili konečné 6místo.

Konečné pořadí v turnaji:

1.Baník Most B 23b.

2.Havran Kryry 22b.

3.Siad Souš 18b.

4.Horní Jiřetín 16b.

5.Tatran Kadaň 16b.

6.1.FC Spořice 12b.

7.Duchcov 9b.

8.Slavoj Žatec 7b.

9.AFK LoKo 3b.

10.SK Kopisty 1b.

 

 

Před jarní částí jsme přivítali poprvé letos na přírodním trávníku účastníka I.A třídy sk.A vedoucí tým po podzimu Baník Modlany. Jarní část se blíží, ale naše marodka je stále dosti silná, ale náš výkon byl povedený. Zaslouženě jsme vyhráli 4:1. Střelci byli jen nováčkové v našem týmu (2x Mirga a po jedné brance dali Ilavskij a Haviár). Nastoupili jsme v sestavě Pomajsl-Svoboda Petr,Broum,Špicar,Vlček-Ilavskij,Eiselt,Haviár,Mirga-Škota,Vašina. Střídal Krotil.

 

Poslední přátelské utkání se mělo odehrát v Březně,ale z důvodu špatné hrací plochy se utkání odehraje v Souši v neděli. Čas bude ještě upřesněn.