Z okresního derby odjíždí Kadaň s debaklem

30.08.2014 20:05

1. FC Spořice - Fk Tatran Kadaň 7 : 1 ( 3 : 1 )

Branky : Eiselt 2x,Zralík 2x, Broum, Campr , Šlajchrt

Sestava : Hanuš - Vávra, Campr (C),Kubeš,Farář - Vlček (´62 Kubálek),Dobiáš,Eiselt,Janošík (´72 Broum) - Škultéty (´65 Šlajchrt) - Zralík

 

Po úspěšné premiéře přijela na naše hřiště sousední Kadaň. V sestavě došlo ke dvoum změnám. Místo Měšťana nastoupil Vlček a Farář za Kubálka.

Podobně jako proti Hrobcům jsme začali aktivně a hned v první minutě zahráli rohový kop ,který hosté odvrátili ,ale vzápětí faulovali a Camprům centr propadl až do sítě 1:0 Dále jsme se snažili být aktivní a napadat soupeře. Ten spoléhal jen na dlouhé nákopy obránců. Ve 24.minutě dostal na středu hřiště nahrávku Eiselt a s 25 metrů vyslal nechytatelnou střelu 2:0 . Hostující Kadaň posléze se snažila zvýšit na aktivitě a vstřelila kontaktní branku. Bohužel jsme jim k tomu znovu velice dopomohli. Hanušovi vypadl centrující míč z náruče a hostující Štádlík snížil 2:1 . Pár minut se hrálo znovu vyrovnaně. 39.minuta přinesla další změnu stavu. Campr překopl statickou hostující obranu a Zralík v samostatném úniku uspěl 3:1. Poločas už se dohrál bez vážnější akce.

Druhý poločas se snažila Kadaň oživit hru a poslala na hřiště duo Mirga,Bašek , ale ani toto jim nebylo nic platné. Prvních pár minut sice byla o něco aktivnější a držela míč , ale v 56. Minutě přišel rychlý smrtící brejk, kdy Eiselt nahrál do prázdné branky Zralíkovi 4:1. Od té doby na hřišti začalo dominovat jen naše mužstvo. V 65 minutě přišel na hřiště Šlajchrt a svým druhým, možná prvním dotykem s míčem, mohl slavit pátou branku po hezké kombinační akci 5:1. Těsně před svým střídáním mohl přidat branku Janošík ,který hlavičkoval po centru Vávry. V 79.minutě na hranici vápna sklepl míč Broum na střelu pro Eiselta ,která skončila v brance 6:1. Kadaň si připsala pár střel ,které mířily mimo branku. Nejnebezpečnější vyslal Čibenka až pět minut před koncem ,ale Hanuš vyrazil na roh. V 87.minutě prokázal na hranici vápna zkušenosti Broum a i se štěstím přidal sedmou branku a uzavřel tak dnešní povedený zápas 7:1.