z Dubí bez bodu

16.09.2013 19:46

Dubí - Spořice 2 : 1 ( 1 : 1 )

Branka : Zralík

Sestava : Novotný - Kubík,Broum,Kubeš,Kubálek - Bohátka(´75 Nedvěd),Dobiáš,Campr (C),Janošík - Zralík - Holub (´59 Belej)

 

 

Souboj dvou vedoucích týmu, dvou týmů, které prozatím neztratili ani jeden bod. To byl souboj Spořic a domácího Dubí. Do tohoto utkání pro zranění nemohl nově zasáhnout Měšťan, naopak už byli připraveni Šlajchrt a Nedvěd.

 

První poločas jsme začali velice aktivně, dobře jsme kombinovali jen v zakončeních to skřípalo. Přesto jsme za svoji aktivitu se zaslouženě dostali do vedeni ve 30.minutě kdy Campr nahrál do vápna na Zralíka, jehož střílená nahrávka byla sražena do branky a dostali jsme se do vedení 0:1. Ve 37.minutě dostali domácí výhodu rohového kopu a využili ho. Na bližší tyči nejvýš vyskočil Strouhal a míč propadl přímo na hlavu domácího útočníka. Bylo tedy vyrovnáno 1:1 a nutno podotknout, že od vyrovnávací branky Dubí bylo aktivnější a nevyužilo přímí kop z hranice vápna a proti střelci vyrovnávací branky se zaskvěl Novotný, který chytil pěknou střelu z 25 metrů.

 

Druhý poločas jsme byli asi ještě hlavami v kabině, poněvadž Dubí bylo aktivní, my kazili jednu nahrávku za druhou. A i díky Novotnému zůstal nerozhodný stav ve 47.minutě, kdy vychytal znovu střelce vyrovnávací branky domácích. Po pár minutách jsme se oklepali a hra začala být znovu vyrovnaná. Rozhodující okamžik zápasu přišel v 55.minutě kdy domácí hráči prostrčili míč do vápna na samotného útočníka ,který se na počtvrté nemýlil a vstřelil svoji druhou branku v zápase. Od tohoto okamžiku se Dubí zatáhlo a jen bránilo. Měli jsme místy mohutný tlak z kterého vznikali rohové kopy, standartní situace. Právě po rohových kopech měl na hlavě 2x vyrovnání Kubík. Poprvé v 74.minutě mu poslal míč na hlavu Campr, ale Kubík nepochopitelně z dvou kroků nerozvlnil síť. Další tutovku s velkým T měl Kubík po centru Zralíka, ale bohužel hlavička z prostředka malého vápna skončila těsně vedle tyče. V posledních minutách chyběl Zralíkovi dvakrát krok k tomu aby byl u míče dříve jak vyběhnuvší domácí brankář. V 90. minutě neudržel navíc nervy na uzdě Campr a dostal červenou kartu. Nutno dodat, že rozhodčí potom v klidu mohl udělit červenou kartu nejméně dvou domácím hráčům během prvního poločasu za to jak byli aktivní v projevení svých názorů. 

V Dubí přišla teda první ztráta bodů. Velká škoda, neproměněných šancí. Dnes nám asi scházelo více toho štěstí, poněvadž síla a vůle za vyrovnáním byla znát.