Výsledky za uplynulé období

05.10.2010 21:30

Z důvodu problému s internetovými stránkami vám přinese pouze souhrn výsledků a estav z minulých utkání, od příštího utkání budou zápasy znovu i s popisem + chystáme foto ze zápasů a profily hráčů.

 

12.9.

1.FC Spořice - SK Strupčice 3:4 (2:1)

Branky 1.FC: Bašek 2, Vašina z pen.

Sestava: Poloprutský - Klier, Micák, Broum, Ferenčík - Bohátka, Kubálek, Eiselt, Vašina (Škota) - Bašek (Vlček), Scheithauer (Klíma)

V pohledném utkání ztratili spořičtí vítězství v závěru po vyloučení Poloprutského, z vedení 3:1 byla za 20 minut prohra 3:4, přestože v průběhu celého utkání byli spořičtí aktivnější a měli více příležitostí.

 

Meziboří - 1.FC Spořice B 0:1 (0:0)

Branka 1.FC: Vlček

Sestava: Janáček - Rottenberg, Řezníček, Klíma, Vepřek - Krous (Hyksa), Mareš, Drda, Schön - Vlček, Hoferek (Krotil)

Béčko v bojovném utkání dokázalo po zodpovědném výkonu získat všechny tři body z těžké půdy soupeře.

 

18.9.

Oldřichov - 1.FC Spořice 1:2 (0:1)

Branky 1.FC: Bohátka, Škota

Sestava: Janáček - Klier, Micák, Broum, Ferenčík - Bohátka, Kubálek, Eiselt, Vašina (Klíma) - Bašek (Mareš), Scheithauer (Škota)

Áčko potvrdilo úspěšné výsledky na hřištích soupeřů a dokázalo v nepříliš pohledném utkání vybojovat 3 body.

 

19.9.

1.FC Spořice B - Černovice 1:1 (1:0)

Branka 1.FC: Vlček

Sestava: Janáček - Rottenberg, Micák, Klíma, Vepřek - Krous (Burda), Drda (Hyksa), Bohátka, Mareš - Pomajsl (Paldrman), Vlček

V utkání o čelo tabulky, hraném prakticky na jednu branku jsme nedokázeli využít spoustu brankových příležitostí ani penaltu a tak nás soupeř z jedné z málo nebezpečných situací potrestal srovnáním.

 

27.9.

Dobroměřice - Spořice 1:1 (1:1)

Branka: Scheithauer

Sestava: Janáček - Klier, Micák, Broum, Ferenčík - Bohátka (Krous), Kubálek, Eiselt, Vašina - Bašek, Scheithauer (Škota)

V Dobroměřicích jsme nezačali dobře, z první střely jsme inkasovali, do poločasu jsme dokázali vyrovnat, ve druhém poločase jsme nedokázali využít vyložené šance a tak jsme poprvé venku nebrali všechny tři body.

 

28.9.

1.FC Spořice B - Slavoj Žatec B 4:3 (3:1)

Branky: Krous 2, Paldrman, Pomajsl

Sestava: Janáček - Hyksa, Micák, Klíma, Vepřek (Krotil) - Vlček, Schön, Mareš (Pomajsl), Krous - Paldrman, Hoferek (Kovács)

Prakticky celé tukání jsme kontrolovali, nepříjemnosti přišly v posledních pěti minutách, když nás soupeř dvěma rychlými goly donutil bát se o výsledek.

 

3.10.

1.FC Spořice - Kryry 0:1 (0:0)

Sestava: Janáček - Klier, Micák (Krous), Broum, Ferenčík - Bohátka, Kubálek, Eiselt, Vašina - Bašek, Scheithauer (Škota)

 

Louny B - 1.FC Spořice B 4:1 (1:1)