V Klášterci se slavil Postup !!

01.06.2014 11:50

Klášterec - 1.FC Spořice 3 : 7 ( 1 : 3 )

Branky : Janošík 2x,Zralík 2x, Eiselt 2x, Moravec

Sestava : Novotný - Vávra (´45 Moravec),Kvítek(´62 Belej),Kubeš,Kubálek - Vlček,Campr (C),Dobiáš (´72 Svoboda),Janošík - Eiselt - Zralík (´55 Šlajchrt)


Další mistrovské utkání v Klášterci bylo důležité pro obě mužstva. Domácí potřebovali body k naději záchrany a my si naopak vítěstvím zajistili definitivní jistotu postupu. Utkání bylo velice zajímavé a kdo nestihl začátek utkání tak neviděl ani první branku domácích v první minutě, kdy po chybě Kvítka šel domácí útočník sám na Novotného 1:0. Už ve 3.minutě bylo vyrovnáno Eiselt ve vápně přihrál Janošíkovi a ten se trefil přesně 1:1 a divoký zápas pokračoval v 9.minutě se uvolnil ve vápně Zralík a byl faulován, penaltu s přehledem proměnil Janošík 1:2. A aby toho nebylo málo hektický začátek v 15.minutě korunoval krásným přehozenín brankáře Zralík 1:3. Do konce poločasu se hrál fotbal s nasazením a i se šancemi. Domácí měli tutovou šanci kdy odražený míč s pár metrů domácí hráč vysoko přestřelil. Z naší strany měl další šanci Janošík a Dobiáš ,ale oba mířili vedle.


Druhý poločas začal stejně jak ten první. Domácí znovu v první minutě dokázali snížit, jendřívě Novotný vyrazil povedenou střelu Bauera ,ale na podobně povedenou dorážku už nestačil 2:3. Naštěstí naše odpověd byla znovu bleskové a v 50 minutě Eiselt se uvolnil ve vápně poslal míč na zadní tyč kde přesně zakončoval Moravec 2:4. O chvíli později Zralík oloupil domácího obránce o míč a běžel sám na brankáře,kterého s přehledem obstřelil 2:5 Domácí nehráli vůbec špatně ,ale v obraně dělali strašné chyby a měli neskutečné mezery. Další branku mohl přidat Eiselt kdy postupoval sám na brankáře a zkoušel znovu tradiční lob ,který znovu neskončil v brance,ale na břevně. V 67.minutě domácí snížili na 3:5 . Definitivní dvě pojistky přidal Eiselt kdy dvakrát znovu běžel sám na brankáře a dvakrát byl úspěšný. Nutno dodat ,že sedmá branka v jeho podání bylo něco unikátního jak si dokázal brankáře posadit na zadek a dát do prázdné branky. Následně propukly bujaré oslavy postupu !!