V.Holub hattrickem sestřelil Strupčice

07.09.2013 20:30

Strupčice - 1.FC Spořice 1 : 4 ( 0 : 0 )

 

Sestava : Novotný - Bohátka,Kubeš (´83 P. Svoboda),Broum,Kubík - Měšťan,Dobiáš,Campr (C),Janošík - Zralík - Belej (´45 V.Holub)

 

Branky : Hlaváček - V.Holub 3x,Janošík

 

 

Na další zápas do nedalekých Strupčic jsme odjížděli v oslabené sestavě. Chyběla hned čtveřice hráčů ( Šlajchrt,Vlček,Vávra,Kubálek) naopak po nemoci zasáhl do zápasu V. Holub , který se stal také hlavní postavou tohoto zápasu.

 

První poločas jsme dobývali domácí obranu. Držení míče bylo ve velkých číslech na naší straně,ale chyběl tomu větší pohyb,nápad. Hrálo se prakticky jen po domácí vápno,když už přišla větší příležitost chyběla kvalitnější finální fáze. Největší naší šanci neproměnil v 37.minutě Belej ,kterému střelu z hranice penalty chytil domácí brankář. Domácí spoléhali jen na brejky. Nejvíce zlobili domácí bratři Vrbové. Během prvního poločasu každý z nich trefil brankovou konstrukci. Tyč byla nastřelena po rychlém brejku a břevno po překvapivé střele z uctivé vzdálenosti.

 

Druhý poločas jsme začali o dost lépe a to hlavně brankově.Hned ve 46.minutě vyslal jedovku na domácího brankáře Broum ten jeho pokus,ale s velkou námahou vyrazil,ale už v 50.minutě vybojoval míč Dobiáš posunul na Zralíka ,který prostrčil míč mezi obránce na Holuba ,který si poradil s touto šancí s přehledem 0 : 1. O pár minut později dostali domácí velkou příležitost ke srovnání,ale Vrba přímí kop z hranice vápna nevyužil. Tak přišel trest v 62.minutě Zralík zabojoval využil chybné rozehrávky domácích obránců a postupoval společně s Holubem dva na jednoho a skončilo to dalším přesným zakončením Holuba 0 : 2 . Za dalších pár minut znovu Zralík sebral míč domácím obráncům a běžel sám na brankáře,ale tentokrát o pár centimetrů obstřelil tyč víc než bylo potřeba. Domácí se nevzdávali,bojovali,ale jejich náznaky šancí končili ofsajdovou pastí a nebo na spolehlivé obraně. Třetí hřebíček do rakve dostali domácí v 79.minutě kdy ve skrumáži ve vápně měl dostatek štěstí Janošík a prostřelil domácího brankáře 0 : 3. Domácí se dočkali čestného úspěchu v 85.minutě kdy Vrbu vychytal Novotný ,ale odražený míč se dostal za vápno k Hlaváčkovi,který neměl jednoduchou pozici ,ale dokázal trefit prázdnou branku 1 : 3. V poslední minutě uzavřel svůj hattrick a stav utkání Holub , který si ve vápně poradil s obráncem a zamířil přesně k bližší tyči 1 : 4