Kubálek rozhodl o hubené výhře nad Kláštercem

02.11.2013 13:40

1.FC - Klášterec 1 : 0 ( 0 : 0 )

Branka : Kubálek

Sestava : Hanuš - Vávra (´45 Eiselt),Broum(´42 Kubeš),Bohátka,Kubálek - Měšťan (´76 Belej),Campr (C),Dobiáš,Janošík (´71 Holub) - Zralík (´33 Vašina) - Šlajchrt

 

 

Po nevydařeném zápase v Ledvicích nás čekal na domácí půdě nepříjemný soupeř z Klášterce. Tentokrát jsme měli k dispozici všechny hráče.

 

Začátek zápasu mělo slušné tempo ,které postupně opadalo řadou nepřesností a nevynucených chyb hlavně na naší straně. Proto se Klášterec dostával do přečíslení a možnostem ohrožovat naší branku,naštěstí to ne vždy vyřešil dobře. Ve 12.minutě se dostal do vápna Šlajchrt a jeho centr proletěl malým vápnem.V 16.minutě jsme byli nejblíž ke vstřelení branky,kapitán Campr vystřelil z 25 metrů a míč směřující k tyči s námahou vyrazil hostující brankář. Hra pokračovala spíše se bojovalo a bylo k vidění spousta chyb. Ve 27.minutě Dobiáš v souboji s hostujícím hráčem fauloval ve vápně a hosté měli výhodu penalty ,kterou Bauer kopl mimo tři tyče. O pár minut později dostal za zbytečné zakopnutí míče hostující Pomajzl druhou žlutou kartu a poroučel se ze hřiště. Do konce poločasu museli střídat kvůli zraněním Broum se Zralíkem a o poločase šrámy nepustily do hry ani Vávru.

 

Druhý poločas se změnila sestava a vypadala následovně Bohátka,Kubeš,Campr,Kubálek - Měšťan,Dobiáš,Eiselt,Janošík - Vašina,Šlajchrt

 

A přišlo menší zlepšení.Klid a zkušenost do rozehrávek přinesl Eiselt,který také v 50.minutě z hranice 20 metrů zahrával přímý kop ,který hostující brankář neudržel a dobíhající Kubálek ho poslal do branky 1:0 Hosté se zatáhli naštěstí pro nás také neudrželi moc míč a tak to bylo dosti nahoru dolu ,ale nepřesnosti tam byli stále. V 67.minutě zahrával Bauer přímý kop s levé strany a míč propadl do sítě ,ale branka neplatila pro ofsajd hostujících hráčů. O pár minut později mohl pojistit vedení Eiselt po pěkné přihrávce Holuba byl sám ve vápně ,ale jeho střelu brankář chytil.V 65.minutě si navedl míč Janošík a z hranice vápna vystřelil a hostující brankář jí vyrazil na roh.Znovu Eiselt v 75.minutě trefil tyč hostující branky po střele okolo 20 metrů. Do konce zápasu se už nic velkého nestalo i přes velké nervy a plno nepřesností jsme tento zápas zvládli. Podobný zápas Ledvicím jsme tentokrát zvládli ubojovat a přiklonilo se k nám také trochu štěstí.