Třetí těsná porážka v řadě

21.09.2014 08:29

FK Louny - 1.FC Spořice 3 : 2 ( 2 : 0 )

Branky : Trup (PK),Petržílka,Krejčík - Vávra,Broum

Sestava domácí : Weisser - Vokurka,Jamrich,Říha (´5 Šťourač),Suchý - Krejčík,Trup(C),Soukup,Petržílka,Zelinka - Vodička

Sestava hosté : Novotný (´60 Hanuš) - Vávra (´74 Vlček),Broum(´82 Janošík),Kubeš(´45 Šlajchrt),Farář - Škultéty,Campr (C),Dobiáš,Kubálek - Eiselt - Zralík

ŽK : 4-1

 

Na další utkání jsme odjížděli do Loun. Kde jsme se chtěli pokusit získat ztracené body z domácího utkání. V sestavě došlo k dosti změnám.

Domácí začli utkání za stálého deště aktivně. Hned v 8.minutě jim dal dárek rozhodčí ,který písknul velice přísnou penaltu. K té se postavil Trup a jeho střela skončila v síťi i se štěstím ,protože Novotný si na míč sáhl 1:0 Domácí hráli stále velice aktivně a v 15.minutě už to mohlo být o dvě branky kdy po přízemním centru na malém vápně Soukup netrefil prázdnou branku. Domácí stále zaměstnávali naší obranu a nekolikrát se pokoušeli o střely ,ale ty nebyly až tak nebezpečné. Naše první větší ohrožení branky měl na svědomí Zralík ,ale z dobré pozice ho Weisser vychytal a vyrazil na roh. Tak ve 37.minutě po nedorozumění naší obrany přišel rychlý brejk a tentokrát centr na malé vápno usměrnil míč do branky Petržílka 2:0 Snížit do poločasu mohl znovu Zralík ,kterému nahrál na hranici penalty Eiselt ,ale jeho střelu znovu vyrazit Weisser a na centr Škultétyho si naběhl Campr a jeho technickou střelu  těsně srazil domácí obránce vedle tyč.

Do druhého poločasu jsme měli dobrý nástup a hlavně hned gólový. Ve 47.minutě nacentroval Eiselt před branku a na zadní tyči Vávra uklidil míč do branky 2:1 Hned v 52.minutě bylo už vyrovnáno. Kdy poslal odražený míč po rohovém kopu z hranice vápna do branky přesnou střelou Broum 2:2 Zdálo se ,že by se mohl povést velký obrat ,ale na koni jsme byli jen chvilku .Domácím stačila znovu jedna chybička v naší obranné fázi a v 59.minutě po centru z pravé strany vstřelil hlavou vítěznou branku domácí Krejčík 3:2 Při této brance se navíc zranil nepříjemně brankář Novotný a musel být odvezen do nemocnice. Při snaze o chycení míče na kluzkém terénu projel až do tyče a nejspíše o  háčky si roztrhl nohu pod kolenem. Domácí měli ještě dvě až tři dobré příležitosti,ale ty vychytal Hanuš. Nám se už vyrovnat nepodařilo a domácí nám odskočili na tři body. V dalším domácím zápase hostíme Modrou a bude potřeba znovu naplno bodovat.