Spořice ztratili dva body v Ledvicích

26.10.2013 20:29

Ledvice - 1.FC A  2 : 1 np ( 1 : 1 )

Branka : Šlajchrt

Sestava : Nedvěd - Vávra,Bohátka,Broum,Kubálek - Měšťan,Dobiáš,Zralík,Janošík - Šlajchrt, Vašina (C)

 

V 11.kole jsme zajížděli na hřiště trápících se Ledvic. Před zápasem jsme ,ale museli řešit nezvykle velké problémy se sestavou. Do branky musel nastoupit jinak hráč Nedvěd,těsně před zápasem vypadla trojice Holub,Kubeš,Campr a Belej s Kubíkem už hráli zápas v tento čas za béčko.

 

Domácí neměli co ztratit a začátek zápasu byli i z rohového kopu nebezpeční.Hlavička jednoho z hráčů mířila kousek od tyče. O pár minut později jsme také zahrávali rohový kop a Broum totožně hlavičkoval těsně vedle tyče. Poté se spíše bojovalo na těžkém terénu. Ve 30.minutě se do vyložené šance dostal Vávra,ve vápně si pohrál s obráncem ,ale raději zvolil střelu slabší levou nohou než nahrávku na rozmezi vápna proti noze.Ve 35.minutě Dobiáš prodloužil míč na Šlajchrta ten si na půlící čáře obhodil domácího obránce a běžel na brankáře ,kterého pěkně ,,šajtlý´´ obstřelil 0:1 . Domácí vyrovnali ve 40.minutě po centru ze strany se prosadil hlavou domácí útočník. Uznat být v brance brankář nejspíše by centr v klidu sebral. 1:1 Do poločasu jsme měli ještě dvě velké šance. Nejprve Janošík nacetroval na malé vápno kam se prodral Šlajchrt ,ale skvělý reflex předvedl domácí brankář ,který se stal o chvilku později znovu hrdinou a chytil pokutový kop Dobiášovi ve 45.minutě.

 

Druhý poločas domácí odešli fyzicky a už ani tak nebojovali,nezlobili. Spíše stáli v 8 lidech zaparkováni před vápnem. Jedině ohrozili naší branku v 55.minutě se domácí kapitán prezentoval povedenou střelou s 25metrů a ta skončila ze strany na tyči. Stejnou mincí oplatil Janošík v 69.minutě z hranice vápna trefil břevno. Další úplná vyložená šance nepřicházela,spíše jen centry ze stran a náznaky šancí. Tak zápas skončil remízou a na penalty byli domácí šťastnější. Za nás proměnil Vašina a Janošík a neuspěl Broum.