Spořice si zahrávají!

11.11.2014 08:48

1.FC Spořice - Baník Modlany 2 : 4 ( 1 : 2 )

Zdroj : http://chomutovsky.denik.cz/fotbal_region/krajsky-prebor-sporice-si-zahravaji-podlehly-doma-baniku-modlany-20141110.html

Domácím se vydařil vstup do zápasu. Hned ve 7. minutě proběhl obranou Modlan Michal Škultéty a poslal míč do sítě bezmocného brankáře Hanuse. Vzápětí mohl navýšit  stav Zralík, míč z jeho kopačky šel ale těsně vedle hostující branky. Vyrovnání přišlo ve 34. minutě z trestného kopu, to se přesně trefil Dušan Tesařík (1:1). Když už se zdálo, že první poločas skončí nerozhodně, poslal míč do šestnáctky Tesařík a bez přípravy se trefil Radek Kubka (1:2).

Do druhého poločasu vstoupili domácí opět aktivně. Příležitosti Eiselta a Jakuba Zralíka zůstaly ale nevyužity. Až v 72. minutě si naběhl na přihrávku z levé strany Martin Šlajchrt a bez přípravy poslal polovysoký míč do sítě hostí (2:2).  Spořičtí ještě zvýšili aktivitu a zdálo se, že tři body zůstanou doma. V 75. minutě ale v době tlaku na branku Modlan domácí zapomněli na Jana Vavrince, který dokonale využil chyby a přidal třetí branku (2:3). Pohromu pro domácí dokonal z rychlého protiútoku v 83. minutě Miloslav Kousal.

Spořice jsou s 15 body na 10. místě krajského přeboru, ale na předposlední, patnáctý Rumburk mají náskok pouze čtyři body.

1. FC Spořice – TJ Baník Modlany 2:4 (1:2)
Branky: Škultéty, Šlajchrt – Tesařík, Kubka, Vavrinec, Kousal.  Bez ŽK. Diváci: 50. Rozhodčí:Karasinski.
1. FC Spořice: Hanuš (75. Novotný) – Vávra, Kubeš, Kubálek, Campr – Eiselt, Šlajchrt, Dobiáš (29. Vlček), Škultéty – Janošík(´45 Farář), Zralík.