Spořice rozhodli o vítězství už v prvním poločase

30.09.2013 15:10

Kryry - 1.FC A 1 : 4 ( 0 : 4 )

 

Sestava : Novotný - Vávra (´53 Kubík),Broum,Kubeš,Kubálek - Bohátka (´45 Holub),Campr (C),Dobiáš (´75 Eiselt),Janošík (´45 Měšťan) - Zralík - Šlajchrt (´60 Belej)

 

Branky : Šlajchrt 2x,Bohátka 2x

 

 

Na další venkovní utkání jsme cestovali do Kryr. Do utkání už byl připraven uzdravený Měšťan a také Jan Eiselt.

 

Vstup do utkání jsme měli famózní. Hned v 1.minutě utkání Zralík šikovně prostrčil míč mezi obránci na rozeběhnutého Šlajchrta ,který šel sám na brankáře ,který jeho střelu vyrazil do vzduchu a tam se nejlépe orientoval Bohátka ,který usměrnil míč hlavičkou přesně k tyči 0:1. Tato brzká branka jak kdyby domácí odrovnala a na hřišti byl jen jeden tým. Domácí za celý poločas neměli žádnou vážnější šanci k ohrožení branky. Oproti tomu my jsme byli v držení míče a neustále nebezpeční do předu. V 8 minutě poslal centr do vápna Campr ,který si našel Bohátka ,ale při zakončení byl stáhnut a rozhodčí neváhal zapískat pokutový kop. K tomu se postavil jako v minulém zápase Janošík, bohužel tentokrát nebyla kopnutá tak dobře a brankář jí vyrazil a k dorážce jsme se nedotlačili. O chvíli později domácí brankář dlouho váhal z rozehrávkou na hranici vápna až mu míč vypíchl Zralík a Dobiáš netrefil prázdnou branku. V 15 minutě už to bylo o dvě branky a znovu se o to postaral Bohátka. Tentokrát centroval do vápna Campr,Broum sklepl míč na Bohátku ,kterého na poprvé vychytal brankář,ale vyrazil míč jen do strany k Vávrovi ,který střílenou přihrávkou na malé vápno našel Bohátku a ten se už nemýlil. 0:2 22.minuta a další centr od Campra do vápna kde vybíhajícího brankáře přehlavičkoval Šlajchrt 0:3 a dokonalá půl hodina hry přinesla další branku, Zralík uvolníl na pravé straně rozeběhlého Vávru ,jehož centr na první tyč uklidil do branky pohotově znovu Šlajchrt 0:4. Do konce poločasu se hra víc uklidnila a drželi jsme míč.Některé další náznaky šancí se nedotáhly do zdárného konce.

 

Druhý poločas jsme začali trochu vlažněji domácí si vytvořili v 52.minutě vyloženou šanci po rohovém kopu hlavičkoval domácí hráč ,ale Novotný ho vychytal. Od 60 minuty už se hra uklidnila,začali jsme zase držet více míč a domácí hráli stejně jako první poločas. Postupem času přišly i naše tutovky,které postupně spálil Holub,Zralík,Eiselt,Belej. Domácí z jednoho povedeného brejku dokázali alespoň kosmeticky upravit stav zápase na 1:4