Spořice otočili nepříznivý stav a přivážejí 3 body

25.08.2013 12:23

 

Domoušice - Spořice 2 : 3 ( 2 : 1 )

Branky : Kubálek 2x, Broum

Sestava : Novotný - Vávra,Kubeš ( ´82 Kubík ), Broum, Kubálek - Šlajchrt ( ´70 Bohátka ) , Dobiáš , Měšťan ( ´77 Belej ) , Janošík - Campr ( C ) - Zralík

 

Na první mistrovské utkání nového ročníku jsme zajížděli do Domoušic. Domácí disponovali mladým a bojovným týmem. Prvních 25 minut z naší strany bylo zcela špatných a byli jsme za to potrestáni. Domácí z našeho nedůrazu a nepozornosti se z ničeho nic dostali do vedení 2:0. Od té doby jsme zlepšili pohyb, důraz a záhy přišli i první velké šance, které jsme bohužel neproměnili. Velké tutovky hlavně spálila dvojce Šlajchrt, Janošík. Nebezpečně stříleli Zralík s Camprem. Ve 40. minutě snížil na rozdíl branky Kubálek.

Druhý poločas jsme začali jak končil první. Domácí se zmohli jen na bezhlavé odkopávání a neustálé bránění. V 58. minutě zahrál Janošík roh přesně na hlavu Brouma a bylo vyrovnáno. Za 5 minut běžel sám na brankáře Šlajchrt, ale minul. Vývoj zápasu byl stále stejný a čas utíkal. Už to vypadalo na remízu, ale v 88. minutě Vávra nahrál zpětně na vápno, kde byl Janošík a jeho střelu domácí brankář vyrazil přesně k nohoum dobíhajícího Kubálka a bylo to 2 :3.