Spořice - Kryry 5 : 1

26.04.2014 14:24

1.FC Spořice - Kryry 5 : 1 ( 2 : 1 )

Sestava : Hanuš - Vávra,Kubálek,Kubeš,Moravec - Campr (C),Eiselt,Dobiáš,Janošík(´68 Belej) - Zralík(´76 Nedvěd) - Šlajchrt

Branky : Dobiáš 2x,Zralík,Šlajchrt,Campr (C)

ČK : Kubálek

 

 

Do utkání s Kryry jsme šli odčinit nepovedené představení v Lomu a získat další důležité body.

 

Od začátku utkání jsme začali diktovat tempo hry. Ve druhé minutě dostal míč za obranu Šlajchrt ,ale bohužel nedokázal přesně přihrát Zralíkovi ,který by střílel do prázdné branky. O 5 minut později už byl Šlajchrt faulován v pokutovém území a Campr s přehledem proměnil 1:0.  Další šance přicházeli ve velké většině v nich byl Šlajchrt ,ale nedokázal je proměnit. Nebezpečným brejkem zahrozili i hosté kde musel Hanuš vyrážet střelu vyslanou za vápnem. V 19 minutě poslal centr z levé strany Moravec přesně na Zralíka,který ze dvou doteků elegantně přehodil brankáře 2:0  Ve 26.minutě jsme se nechali unést hrou a útočili znovu skoro ze všemi hráči,náhle přišla ztráta míče a tentokrát brejk hostů ,kteří si nahráli až do prázdné branky 2:1 Do konce poločasu postupoval dvakrát z boku sám na brankáře Šlajchrt,ale bohužel znovu byl úspěšnější brankář, v totožné příležitosti se objevil Zralík ,ale tentokrát přehodil i branku a po centru těsně mimo tři tyče hlavičkoval Campr.

 

Druhý poločas jsme začali velkým náporem a v prvních 5 minutách jsme si vytvořili 3 naprosto tutové šance. Šlajchrt znovu ztroskotal na brankáři,následně Eiselt obešel i brankáře a metr před poloprázdnou brankou se rozhodl věnovat branku pro Zralíka,ale míč dokázali hostující hráči zastavit a do třetice Janošík po centru střílí do tyče. Uklidnění přinesla až 65.minuta kdy Zralík prostrčil míč mezi obránce a Eiselt postupoval se Šlajchrtem sám na brankáře a tentokrát už se Šlajchrt nemohl mýlit po nahrávce do prázdné branky 3:1 O pár minut později Belej sám před brankářem těsně minul a o dalších pár chvil sám před brankářem nahrává Kubálkovi ,který asi podcenil situaci a nedokázal dostat míč do poloprázdné branky a nejsem v těchto emocích dohrát soupeře u lajny a rozhodčí to posoudil jako faul za žlutou kartu ,která to byla už druhá v tomto zápase a tak hned po vypršení trestu si bude muset znovu odpočinout. I o jednoho hráče míň jsme dokázali držet míč na kopačkách a ovládat zápas a přidat dvě branky,které dal Dobiáš. O tu první se postaral střelou z 30 metrů do opuštěné branky po nepovedeném odkopu vybíhajícího brankáře 4:1 a na konečných 5:1 znovu propadla hostující obrana a Dobiáš šel sám na brankáře a s přehledem proměnil.