Souhrn uplynulé sezony

10.08.2010 12:39

A-tým

Spořické áčko bohužel neobhájilo loňské třetí místo v 1.A třídě tento rok skončilo na místě pátém s celkovým ziskem 40ti bodů se ztrátou za postupujícími Louny. Nutno říci, že konečný bodový zisk mohl být větší, ke konci sezony už se ovšem celý spořický tým koncentroval na zdárný postup B-týmu.

 

B-tým

Béčku se celou sezonu dařilo vítězit, za celou sezonu bylo pouze jednou poraženo a nakonec postoupilo do krajské 1.B třídy se ziskem 71 bodů a pěkným skorem 105:26, což znamenalo o 6 bodů první místo před druhým SK Málkov. Tuto sezonu tak Spořice poprvé budou mít obě mužstva v krajských soutěžích.

Na postupu se podíleli: P. Jenáček, J. Poloprutský, L. Krotil, Š. Micák, P. Vepřek, Z. Reif, V. Hyksa, T. Rottenberg, K. Rezek, J. Ferenčík, P. Gründl, P. Svoboda, J, Drda, J. Schön, V. Bohátka, A. Chrapovč, D. Mareš, D. Krous, O. Burda, V. Kravčuk, L. Pomajsl, L. Vlček, R. Kovácz, M. Vašina, J. Měšťan, B. Andres, trenér M. Kropáč a vedoucí mužstva p. Schön.

 

Dorost

I spořickému dorostu se sezona nakonec vyvedla a také dorost bude hrát příští rok krajskou 1.A třídu po postupu z okresního přeboru. V posledním kole o postupu rozhodla výhra nad Strupčicemi.

Na postupu se podíleli: M. Nedvěd, J. Zítek, D. Barna, J. Boček, D. Urban, K. Moulis, M. Štohanzl, K. Zavadil, P. Horčička, O. Burda, D. Mareš, D. Krous, M. Srbek, D. Kafka, M. Koutský, J. Kotouč, O. Béreš a trenéři K. Wiedner, K. Zavadil, M. Kropáč.