První venkovní bod a prohra na penalty

18.11.2014 19:14

Horní Jiřetín - 1.FC Spořice 2 : 1 n. p. ( 1 : 0 )

Branka : Eiselt

Sestava : Hanuš - Vávra,Broum,Kubeš,Kubálek - Janošík (´62 Campr),Eiselt,Škultéty,Vlček(C) - Zralík (´87 Rezek) - Šlajchrt (´88 Kubík)

 

Kolotoč zápasů se nazastavuje a odjíždíme do nedalekého Horního Jiřetína ,který okupuje 3.pozici zkusit překvapit a získat nějaký bod. Zápas začne velmi opatrně. Od ostatních zápasů venku se soustředíme na pečlivou obranu a zkoušíme zahrozit z brejkových situací. Domácí se dostali do první šance kdy po rohovém kopu hlavičkoval domácí stoper ,ale jeho hlavičku Hanuš chytil. Na druhé straně jsme měli největší příležitost v 36.minutě kdy míč se dostal ke Zralíkovi,který byl sám na hranici vápna ,ale střela těsně minula branku. Tak přišel opravdu krutý trest v 45.minutě se dostal k míči domácí útočník a z velkého úhlu poslal míč před branku ,který nabral takovou traektorii letu ,že skončil k údivu všech v brance 1:0.

 

Druhý poločas začal obdobně ,ale dostávali jsme se více na míč a k ohrožování branky. V 52.minutě se uvolnil Šlajchrt a jeho střelu vyrazil domácí brankář. Domácí mohli přidat pojistku v 64.minutě kdy utekl Hlaváček obešel vybíhajícího Hanuše čímž se ,ale zahnal do většího úhlu kde se mu navíc míč na hrbolatém terénu rozeskákal a prázdnou branku minul. Tak v 67.minutě Campr připravil míč proti noze Eiseltovi ,který prostřelil vše co mu stálo v cestě a bylo vyrovnáno 1:1. Zápas už se blížil ke konci a vítěznou branku mohl mít na kopačce Zralík ,který dostal míč za domácí obránce a postupoval sám na brankáře ,který ho výborně ustál a střelou mezi nohy neuspěl. Tak zápas skončil a připsali jsme si první venkovní bod. V rozstřelu o bonusový bod nás vychytal domácí brankář ,který kryl 3 z 5 ,úspěšní Eiselt,Kubík neúspěšní Campr,Vlček,Vávra.