Ledvice schytali pověstného ´´bůra´´

24.05.2014 13:46

1.FC Spořice - Ledvice 5 : 0 ( 2 : 0 )

Branky : Dobiáš 2x,Zralík,Janošík,Nedvěd

Sestava : Hanuš - Vávra,Kvítek,Kubeš,Kubálek - Vlček (´80 Bubeník),Campr (C ´84 Raboš),Dobiáš,Janošík (´70 Nedvěd ) - Eiselt - Zralík (´63 Belej)


Další důležité domácí utkání proti Ledvicím jsme museli udělat změnu na stoperské dvojici kdy stále trápící zraněním nemohl naskočit Broum a místo něj naskočil zkušený Kvítek,na lavičce byla připravena i dvojice dorostenců.

Prvních deset minut se hrál velice vyrovnaný zápas,ale už v 11.minutě měl Vlček plno času ve vápně rozhodl se nahrávat vzduchem na Zralíka ,který to neočekával,stačila nahrávka pod sebe na vcela volného Eiselta. O chvilinku později hostujícímu brankáři utekl míč při zpracování a Zralík mu ho vypíchl a byl faulován. K pokutovému kopu se postavil kapitán Campr,ale jeho střelu brankář vyrazil na roh. Naštěstí v 18.minutě z podobné situace (jako Vlček) tentokrát Vávra nahrává pod sebe a Zralík střílí do poloprázdné branky 1:0 Ve 20 minutě hlavičkuje ve vápně osamocený Vlček těsně vedle. Hosté se také osmělili a z nenápadné střely zvonila tyč. Následná odpověd Zralík prostrčil míč mezi obránce a Janošík běží sám na brankáře ,kterému udělal kličku a poslal míč do branky 2:0. Do konce poločasu měl další velkou příležitost Vlček ,ale z dobré pozice přestřelil a také hosté si těsně před poločasem vytvořili jednu obrovskou šanci kdy útočník dostal nahrávku do vápna kde zakončoval prakticky sám,ale vysoce přestřelil.


Druhý poločas hosté nezvládli a už nekousali tak jako v prvním poločase. V 51.minutě Eiselt krásně utekl obráncům ve vápně zasekl míč a nahrál proti noze Dobiášovi 3:0. Od té chvíle hosté se zlomili doslova. Velkou příležitost hlavou měl Janošík po centru Vávry ,ale přestřelil. Eiselt do konce poločasu trefil dvakrát břevno a jednou tyčku. Belej se ocitl sám před brankářem ,ale jeho zakončení nebylo důrazné. Tak druhou branku v zápase přidal Dobiáš kdy se trefil střelou za vápnem 4:0 a poslední branku přidal Nedvěd ,který dostal další nahrávku mezi obránce a měl plno času na přesné zakončení 5:0