Dubí odjíždí s velkým debaklem

12.04.2014 18:34

1. FC Spořice - Dubí 6 : 1 ( 3 : 0 )

Sestava : Hanuš (´45 Novotný) - Vávra,Broum(´25 Vlček),Kubeš,Moravec(´60 Rezek) - Měšťan(´75 Nedvěd),Dobiáš,Campr (C),Janošík - Eiselt - Zralík (´72 Belej)

Branky : Dobiáš 2x,Broum,Eiselt,Janošík,Belej

 

 

Další utkání proti Dubí ,které bylo zatím jediným týmem ,které nás dokázalo porazit v řádné hrací době tentokrát nemělo šanci a odvezlo si velký příděl. Proti Strupčicím dostal červenou kartu Kubálek a tak jsme v této sezoně prvně využili možnosti spolupráce s Kadaní a na levém obránci se objevil Moravec. Po dlouhém trestu prožil návrat mezi tyče Novotný a po zranění už byl připraven Šlajchrt.

 

Od prvních minut jsme začali velice aktivně a dařilo se držet míč a po zásluze jsme se už v 5.minutě dostali do vedení kdy si za obranu zaběhl Eiselt a podél brankáře poslal míč do sítě 1:0. Neustupovali jsme od aktivní hry a hosté s tím měli velké problémy. V další slibné brankové příležitosti byl Eiselt ,ale jeho střelu vyrazil brankář na roh,který zahrál Eiselt přesně na hlavu Brouma a bylo to 2:0. O pár minut později další rohový kop a hostující hráč zastavuje míč rukou jak ve volejbale = jasná penalta,kde si postavil míč Eiselt a trefuje jen břevno. Hosté se poté na 5-10 minut lehce zvedli a chvíli dokázali podržet míč,ale ztroskotávali na pevné obraně a každá jejich ztráta míče nám otvírala místa na rychlé brejky. Do konce poločasu mohl přidat Eiselt další minimálně dvě branky,ale jeho střely chytil hostující brankář tak v 38.minutě Eiselt ve vápně nahrál pod sebe na volného Dobiáše a ten se z 5 metrů nemohl mýlit 3:0. Těsně mezitím hostující hráč co dostal žlutou kartu právě za ruku ve vápně si otevřel pusu na špacír a po nevhodných slovech uviděl druhou žlutou a následně červenou. Do konce poločasu měl další velkou šanci Zralík ,který byl první u odraženého míče po střele Eiselta ze střední vzdálenosti,ale zakončil trochu unáhleně kousek vedle.

 

Druhý poločas jsme drželi míč hráli pořád stejně. Hosté se nedostávali do žádného ohrožení naší branky. V 51 minutě přichází konečné uklidnění do našich řad kdy Zralík vysunul Dobiáše a ten zvyšuje přesnou střelou k tyči na 4:0. Tempo zápasu už nebylo tak vysoké ,ale pořád každou chvíli jsme si dokázali vytvořit nebezpečné situace. Campr dvakrát během zápasu krásně vystřelil ,kdy první střelu výborně chytil brankář při druhé střele byl překonán ,ale hostující hráč vyhlavičkoval míč mířící do sítě. Pátou branku v 65 minutě přidal Janošík do poloprázdné branky po nahrávce Měšťana 5:0 Ten samý hráč mohl  přidat další branku ,ale při samostatném úniku zvolil kličku brankáři s kterou nepochodil. V 75. minutě od půlící čáry běží Vlček s Belejem sami na brankáře a druhý jmenovaný dostává nahrávku do prázdné branky 6:0. Hosté se dočkali v 89.minutě čestné branky kdy Strouhal dokázal nahrát z brankové čáry pod sebe na zapomenutého spoluhráče 6:1