Dobroměřice si odvezli bůra

31.08.2013 13:55

1.FC Spořice - Dobroměřice 5 : 1 ( 4 : 1 )

Branky : Janošík 2x,Broum,Campr,Zralík

Sestava : Novotný - Vávra,Broum,Kubeš (´45 Kubík),Kubálek - Měšťan (´68 Vlček (´75 Bohátka)),Campr (C),Dobiáš,Janošík - Zralík - Šlajchrt (´45 Belej)

 

 

Po výhře v Domoušicích jsme v prvním domácím utkání přivítali Dobroměřice. Prvních pár minut se obě mužstva "oťukávali". Už v 8.minutě se dostal k míči na hranici vápna Campr a technicky obstřelil brankáře 1:0. O čtyři minuty to už bylo o dvě branky. Po pár nahrávkách na jeden dotek se míč dostal do křídla na centrujícího Vávru, jeho centr brankář hostů jen škrtl a Zralík měl před sebou prázdnou branku 2:0. Aby toho nebylo málo v 18. minutě znovu z pravé strany přišel centr a Šlajchrtovo střelu brankář vyrazil jen k Janošíkovi a už to bylo o tři branky. Poté se ukázali i hosté a nebezpečnou střelu z hranice vápna vyrazil Novotný na roh. Ve 30. minutě mohl vstřelit čtvrtou branku Janošík, ale jeho střelu do prázdné branky zastavilo břevno. Vyšlo to až o pár minut později, kdy se přesně hlavou trefil Broum po rohovém kopu Campra. Během pár minut dvakrát ještě hostům pomohla tyč po střelách Zralíka a Campra. Těsně před poločasem se dočkali i hosté a po skrumáži před brankou dorazili míč do síťě 4:1. Tak skončil i první poločas.

 

Druhý poločas už nenabídl tak svižnou hru, ale šance se rodili na obou stranách. Na 5:1 zvyšoval v 52.minutě Janošík, kterému připravili výborně míč Belej a Zralík. Od té doby se šance jen zahazovali. Hosté vyloženou tutovou šanci neměli. Hrozili jen ze střel okolo vápna, které všechny pokryl jistý Novotný. Ke konci zápasu zahodil tutovou šanci Zralík, který běžel sám na brankáře.