1.FC Spořice - Klášterec

17.05.2011 12:53

 Spořické áčko přivítalo v neděli doma celek z Klášterce, utkání se hrálo od 17:00 hodin, což se výrazně podepsalo na divácké návštěvě, jelikož zápas kolidoval s utkáním o třetí místo na MS v hokeji. Diváci, kteří na utkání dorazili si ale ovšem nemohou stěžovat, protože jsme dokázali odčinit debakl v Kryrech sedmi brankami do sítě souepře, takže se bylo rozhodně na co dívat. 

1.FC Spořice - Klášterec 7:0 (3:0)

Branky 1.FC: Broum 2, Škota 2, Eiselt, Špicar, Haviar

Sestava 1.FC: Zelinka - Kovács, Broum, Špicar, Ferenčík (Kubálek) - Vlček, Bohátka, Eiselt, Mirga D. - Škota (Mareš), Haviar

Do utkání jsme vstoupili ve velkém tempu a tak se již ve třetí minutě po rohu Eiselta měnilo skóre, hlavou na léta strávená v útoku zavzpomínal Broum. Po této brance jsme ovšem trochu polevili a i když hru jsme měli pod kontrolou, pustili jsme Klášterec k několika šancím, které někdy i se štěstím vyřešil Zelinka. Po dvaceti minutách jsme si znovu vzpomněli na útok a Škota nejdříve jednu šnaci spálil, ve druhé si však počínal lépe a zvýšil na 2:0. Chvíli po této brance přidal svou druhou branku Broum, který se prosadil famózní střelou ze 30 metrů do šibenice branky hostů. Do druhého poločasu jsme nastoupili stejně aktivně jako jsme skončili poločas první a tak branky padaly znovu do sítě hostů, na 4:0 zvýšil druhý dvougolový střelec nedělního odpoledne - Škota, který do branky uklidil balon, který soupeřův brankář vyrazil po střele Haviara. Na 5:0 zvýšil Eiselt povedeným trestným kopem, na 6:0 upravil Špicar, který zužitkoval nahrávku Mareše a na konečných 7:0 zvýšil Haviar, který si několikrát vyměnil míč s Eiseltem a z blízka uklidil míč do branky. V dalším utkání se představíme na půdě Bíliny, která se po rozpačitém vstupu do jara rozehrála k dobrým výkonům.